Nieuws

Eerder dit jaar namen 10 brandweerlieden en 2 agenten van de Civiele Bescherming in Frankrijk deel aan een praktijkopleiding over bosbrandbestrijding.

Het registratiecentrum Tijdelijke Bescherming is gelegen op volgend adres:  Eurostation, Victor Hortaplein 40, 1060 Brussel.

Реєстраційний центр надання тимчасового захисту знаходиться за адресою : 40 Place Victor Horta, 1060 Bruxelles.

The Registration Center for Temporary Protection is located at 40 Place Victor Horta, 1060 Brussels.

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelden alle Belgische experten in het kader van UCPM (Europees Mechanisme voor Civiele Bescherming) op 28 oktober 2022 in Brussel voor een seminarie. Nadat twee vorige edities wegens COVID-19 online plaatsvonden, was het een uitgelezen moment om elkaar weer live te ontmoeten.

De lang verwachte aanvulling van het KB Opleiding met de brevetopleiding OFF4 is een feit (1). Dat betekent dat kandidaten die voldoen aan de voorwaarden zich officieel kunnen inschrijven voor de opleiding OFF4. Het brevet OFF4 is nodig om te kunnen bevorderen naar de graad van kolonel en zal in de toekomst een voorwaarde zijn om te kunnen solliciteren voor de functie van zonecommandant.

Are you aspiring to be the next Ursula Von der Leyen? Are you eager to learn more about asylum and migration? Are you comfortable expressing yourself in English?

Abonneren op News