Nieuws

 

Hey, jij daar!

Ben jij iemand die gedreven wordt door adrenaline? Je houdt van spanning, maar kan perfect het hoofd koel houden om een precaire situatie tot een goed einde te brengen. Het is niet iedereen gegeven.
Wanneer de doorsnee burger in paniek raakt en even geen raad meer weet, ben jij net diegene die mensen helpt en begeleidt.

Als jij je hierin herkent, dan luidt 2023 naast de start van een nieuw jaar, misschien ook wel een nieuw begin in je carrière in. We zijn namelijk op zoek naar versterking voor onze collega’s in de noodcentrales 101.

Het team van duikers van de Civiele Bescherming is op donderdag 15 december gehuldigd tijdens een receptie in Crisnée, naar aanleiding van hun 50-jarig bestaan.

Wij wensen jullie allen fijne feestdagen en een gelukkig 2023 toe!

Een kennismaking met het team uit Brasschaat: in 1972 begon de Civiele Bescherming met duikers te werken voor de uitvoering van bepaalde taken. Dat moet gevierd worden en dat gebeurt ook op het einde van dit jaar in Crisnée.

Eerder dit jaar namen 10 brandweerlieden en 2 agenten van de Civiele Bescherming in Frankrijk deel aan een praktijkopleiding over bosbrandbestrijding.

Abonneren op News