Belgian Fire Games 2016: 22 ploegen, 6 proeven, 1 ticket voor de wereldspelen

Op zaterdag 17 september 2016, van 9uur, vindt de tweede editie van de Belgian Fire Games plaats op de site van de "RPA Hainaut Sécurité" (Lens). Allen daarheen om de brandweer aan te moedigen!

22 ploegen van de brandweerzones en van Brandweer Brussel nemen het tegen elkaar op in zes sportproeven (brandende toren, spookhuis, dolle trein, watertoren, moeras en hindernissenparcours), waarbij ze hun goede lichamelijke conditie, hun teamgeest en hun technische vaardigheden aantonen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

Dit sportevenement is gratis toegankelijk voor het publiek. De toeschouwers kunnen de atleten komen aanmoedigen en tegelijk genieten van talrijke gezinsactiviteiten: springkasteel, waterspelen, demonstraties, opendeurdag in de kazerne van Chièvres, concert,…

Dit evenement is een samenwerking tussen de Algemene Directie Civiele Veiligheid, het Federaal Kenniscentrum voor de Civiele Veiligheid (FOD Binnenlandse Zaken), de Nationale Vereniging voor Brand- en Diefstalbestrijding (ANPI) en de "Régie provinciale autonome Hainaut Sécurité".

Het doel is om de samenwerking tussen de brandweerzones over het ganse Belgische grondgebied te versterken.

Praktische informatie

Programma:

  • 9u-12u: proeven deel 1
  • 12u-13u: lunch
  • 13u-16u: proeven deel 2
  • 17u-18u: prijsuitreiking
  • Avond: grote barbecue en concert

Waar: RPA Hainaut Sécurité, rue de la Croix 112, 7870 Lens

Lees meer:

www.belgianfiregames.be

www.facebook.com/BelgianFireGames/

Belgian Fire games 2014 video: https://youtu.be/IujwmXe-A0I

Belgian Fire Games 2016: 22 ploegen, 6 proeven, 1 ticket voor de wereldspelen