#jobopportunity: Calltakers

 

Hey, jij daar!

Ben jij iemand die gedreven wordt door adrenaline? Je houdt van spanning, maar kan perfect het hoofd koel houden om een precaire situatie tot een goed einde te brengen. Het is niet iedereen gegeven.
Wanneer de doorsnee burger in paniek raakt en even geen raad meer weet, ben jij net diegene die mensen helpt en begeleidt.

Als jij je hierin herkent, dan luidt 2023 naast de start van een nieuw jaar, misschien ook wel een nieuw begin in je carrière in. We zijn namelijk op zoek naar versterking voor onze collega’s in de noodcentrales 101.

Eerst even een situatieschets: in totaal zijn we met zo’n 600 fijne en koelbloedige collega’s. Een hele bende waarmee we bergen werk verzetten. Wist je dat wij jaarlijks zo’n 6 miljoen oproepen behandelen? Dat is enorm veel en daarbij zijn wij ook nog eens 24u/24u bereikbaar en dat zeven dagen op zeven.
Onze medewerkers doen hun werk met hart en ziel, maar daarom is het ook belangrijk om te blijven inzetten op een goed team en ervoor te zorgen dat we met genoeg volk zijn om het werk te verdelen.

This is your call! We want you!

Goed en wel, maar wat mag jij zoal verwachten als calltaker in het communicatie- en informatiecentrum van de federale politie? Mensen bellen jou als ze hulp nodig hebben en dan ben jij voor hen het eerste aanspreekpunt naar politiehulp.
Meer nog, door jouw koelbloedige interventie en door de juiste vragen te stellen, kan je levens redden. Daar haal je als adrenalinejunkie pas echt voldoening uit!

Vanuit de noodcentrale geef je informatie door aan de politiedispatching en zij sturen op hun beurt de politieploegen op het terrein aan.

 

What’s in it for you?

Als je deze challenge aangaat, dan kan je in ruil rekenen op een vaste benoeming. Daarnaast werk je ook in shiften van 12 uur, waardoor je recht hebt op recup en premies. Nog mooi meegenomen is dat je kan werken in eigen streek.
Zo zijn wij op zoek naar calltakers voor de noodcentrales 101 in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Als je tweetalig bent, kan je ook aan de slag in onze centrale in Brussel. 

 

Your call, save lives!

Ben je getriggerd? Aarzel dan niet en schrijf je in voor deze mooie nieuwe uitdaging! Trouwens, er is geen ervaring vereist. Het volstaat om een diploma hoger secundair onderwijs te hebben, een flinke portie motivatie om er in te vliegen en een vleugje flexibiliteit.
Als je dat hebt, dan ben je klaar voor een vliegende start. Je krijgt uiteraard van ons ook nog een opleiding, dus geen zorgen, we gooien je niet zomaar voor de leeuwen!

 


Check onze vacatures op Selor:

Brussel: https://selor.be/nl/vacatures/job/ANG22557

Antwerpen: https://selor.be/nl/vacatures/job/ANG22558

Oost-Vlaanderen: https://selor.be/nl/vacatures/job/ANG22559

Vlaams-Brabant: https://selor.be/nl/vacatures/job/ANG22560

Bruxelles: https://selor.be/nl/vacatures/job/AFG22409